CRM en CMSCRMInternational Office medewerkers ZoekenHoe maak ik een overzicht van alle contracten met een specifiek land?

Hoe maak ik een overzicht van alle contracten met een specifiek land?

Je kunt zoeken naar alle organisaties waarmee we als International Office mee samenwerken.

Filter de weergave op specifiek land, plaats of partnerinstelling

Wil je graag kolommen toegevoegd hebben aan een weergave, of een nieuwe weergave die precies is afgestemd op jouw gebruik? Neem dan even contact op met iocrm@ru.nl

Net als in Excel is het mogelijk om in een weergave filters toe te passen op de inhoud van de kolommen. Hiervoor klik je op de trechter (1) en stel je in de gewenste kolom het filter in. Je kunt ook sorteren op alfabet.

Je kunt deze weergave vast 'pinnen' door op de punaise links van de weergavenaam te klikken. De volgende keer dat je de contracten entiteit opent zal deze weergave zich meteen openen.

Selecteerd 'Bevat' en vul in het veld erachter (een deel van) de naam in van het land waarin je geïnteresseerd bent. Je kunt ook op twee landen tegelijk zoeken door 'of' aan te vinken (10) en het tweede land eronder in te vullen. Je kunt deze ook gewoon leeg laten. Klik op OK om het filter uit te voeren.

Je kunt meerdere filters toepassen. Ook kun je bovenop een filter nog een kolom kiezen om te sorteren op alfabetische volgorde.

Exporteer de contractdetails naar Excel

Wil je je vondst delen met je collega's? Dan kun je de gevonden contracten exporteren via 'Excel-sjablonen'. Het sjabloon IO - Contractdetails is beschikbaar voor alle medewerkers die contracten kunnen lezen of bewerken.