Bestaand contract wijzigen in CRM

Ik wil een contract wijzigen of verlengen

Er zijn verschillende scenarios:

  1. Tijdelijke wijziging van aantallen: Als er vanwege balans voor een academisch jaar een uitzondering geldt (er mogen meer studenten komen of gaan), kun je dat kwijt in het vakje 'Studentuitwisseling balans opmerking'. Dat is dan te zien op het contract, maar wordt niet meegenomen naar DataWareHouse, om de uitputting van een contract te berekenen (managementinformatie).
  2. Permanente wijziging van aantallen: Als er echt een wijziging aan het contract plaatsvindt, waardoor er structureel meer/minder studenten mogen komen/gaan. Dan moet er een nieuw contract worden aangemaakt en moet de oude worden gedeactiveerd. Dit doe je via de actie 'kloon contract', waarbij je dan zelf nog het oude CRM-contract moet deactiveren met reden 'Expired and renewed'. Je mag dan uiteraard het oude getekende contract + amendement bij het nieuwe CRM-contract uploaden.

Staat er een verkeerd contract in CRM?

  1. Deactiveer het contract.
  2. Mail contract-id naar iocrm@ru.nl. Dit doe je door te klikken op 'Een koppeling per email verzenden'. Vermeld hierbij wat er niet klopt aan het contract en dat het verwijderd moet worden.