Contract klonen of verlengen

Wanneer een nieuwe Erasmuscall begint, moeten er nieuwe contracten worden afgesloten. Dit kan zowel op papier (buiten Europa), als via het EWP-netwerk (KA131).

Nieuwe niet EWP contracten voeren we in CRM in, en zetten die dan over naar Osiris waar nodig.

Nieuwe EWP contracten (Erasmus+ KA131/binnen EU) voeren we in Osiris in en sluiten de contracten via Osiris af. De gegevens worden vervolgens met enig regelmaat ook in CRM geimporteerd, zodat we in CRM het gehele plaatje krijgen.

Bij een verlenging van een contract, waarbij de aantallen of de periode veranderd of er een nieuwe call start, moet er een nieuw contract-record worden aangemaakt in CRM. Dit doe je via de actie 'Kloon contract'.

1. Klik hiervoor in de rode balk op het pijltje naast de naam van het contract (1).

2. Selecteer vervolgens 'Kloon Contract' (2)

3. In het scherm dat vervolgens wordt geladen kun je via een klik op 'NIEUW(E) CONTRACT TOE...' (1) het contract klonen.

4. In het nieuwe scherm dat open gaat kun je vervolgens het gekloneerde contract zien en waar nodig wijzigen. Na een klik op 'opslaan'. Wordt er ook een nieuw Contractnummer aangemaakt.

Wanneer je een bestaand contract kloont wordt de oude contract automatisch in het veld 'Voorgaand contract' gezet. Door een klik op de inhoud/tekst van dit veld kun je makkelijk van het nieuwe naar het oude contract gaan.

Vergeet niet het oude CRM-contract te deactiveren met reden 'Expired and renewed.