CRM en CMSCRMInternational Office medewerkers ContractenErasmus KA131 contracten aanvullen/wijzigen in OSIRIS

Erasmus KA131 contracten aanvullen/wijzigen in OSIRIS

Vanaf september 2021 zullen de Erasmus KA131 contracten worden gewijzigd en beheerd in OSIRIS. Dit artikel beschrijft hoe de contractbeheerder contractinformatie kunt aanvullen of wijzigen in OSIRIS Basis.

Ga naar scherm 3.2.10 IO-contracten in OSIRIS Basis

1. Je ziet hier de contracten van je eigen faculteit. Om meer contracten te zien, vink in scherm 5.2.08 het vakje uit. Filter de contracten van jouw faculteit door de afkorting in Omschrijving in te vullen.
  2. Per contract heb je nu vier tabbladen: Partners, Uitwisselingsafspraken, Faculteiten en Opleidingen, en Buitenlandse Faculteiten.
  3. De basis-informatie van de contracten worden eenmalig geïmporteerd vanuit CRM begin oktober.
Zoom Meeting

Vul de informatie over de uitwisseling aan

Voeg taaleisen toe per uitwisselingsafspraak

Vergeet niet na elke wijziging op 'opslaan' te klikken rechtsbovenin.

Voeg meerdere ISCED codes toe indien nodig

Kies per uitwisselingsafspraak of 'Blended mobility' een optie is

Specificeer voor welke opledingen het contract geld indien nodig

Voeg stafmobiliteit toe indien nodig, dit komt ook al mee vanuit CRM indien daar ingevuld